Dorin

Dorin

sâmbătă, 28 septembrie 2013

Speccy – program care arata componentele și temperatura din PC




Salutare dragi prieteni, azi am sa va explic cum sa aflati ce componente sunt in calculator cu ajutorul unui program numit Speccy.
In momentul in care cumparam un calculator sau un laptop acesta fiind nou este sigilat, nu il putem deschide si vrem sa stim ce componente avem in el .
Cum procedam?
Foarte simplu, instalam un program , nu dureaza mai mult de un minut , acesta ne arata toate componentele din computer.
Instalare

Scrieti in motorul de cautare Google numele programului, Speccy , alegeti site-ul producatorului si descarcati programul.
Dati clic pe program pentru instalare si in ferestra deschisa dati clic pe Next.




 













Lasati bifate casutele si dati clic pe Install.















Pentru ca procesul de instalare sa se incheie trebuie sa dam clic pe Finish.
















Speccy Piriform este un program gratuit, care a fost creat de producatorul cunoscutului program utilitar CCleaner, arata care este tipul și frecvența procesorului, ce placa video ai, tipul de memorie RAM si cati GB, ce hard disk ai si tipul lui,placa de baza, afiseaza temperaturile componentelor in timp real, arata ce sistem de operare este instalat, si altele.
În Summary avem o imagine în ansamblu a componentelor, dar dacă vrem și mai multe detalii, trebuie sa dam clic pe fiecare componentă în parte.


 













Interfața lui Speccy este una foarte simpla, apropiata CCleaner.Programul este complet gratuit, ocupă doar 15 mb spațiu și funcționează pe orice versiune de Windows.


Niciun comentariu: